Coutinho over duel met PSV: "Wordt een speciale avond voor me"

Coutinho over duel met PSV: "Wordt een speciale avond voor me"

17 september 2018 – Voor Philippe Coutinho heeft het duel met PSV van dinsdag een speciaal tintje. De Braziliaan speelde vorig seizoen al bij FC Barcelona, maar kwam toen niet in actie in de Champions League omdat hij bij Liverpool al in dat toernooi had gespeeld. Dinsdag maakt hij dus zijn CL-debuut voor Barcelona.De spelmaker heeft daar veel zin in. "Het zal een speciale, belangrijke avond worden voor mij", zegt Coutinho. "Ik heb er extra zin in omdat ik vorig seizoen niet in de Champions League mocht spelen. De Champions League is een geweldige competitie en we willen grote dingen bereiken. Het zal zwaar worden omdat alle teams sterk zijn, maar we zijn allemaal heel gretig."

Dat Coutinho de kleedkamer deelt met Lionel Messi, vindt hij nog altijd bijzonder. "Hij is de beste speler van de wereld en de beste speler in de geschiedenis. Hij wil veel prijzen pakken en daar hoort de Champions League uiteraard bij."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 juni 2019

  2. woensdag 19 juni 2019