Valverde: "PSV is één van de beste teams van Europa"

17 september 2018, 19:48

FC Barcelona mag dan de favoriet zijn voor de wedstrijd tegen PSV, van onderschatting is in het Catalaanse kamp absoluut geen sprake. Trainer Ernesto Valverde is zeer positief over de regerend kampioen van Nederland en verwacht een zware avond.

Dat zegt hij in zijn vooruitblik op de Champions League-ontmoeting. "PSV is net als de andere teams uit de poule in staat om het ons moeilijk te maken", zegt de trainer. "PSV heeft een aanvallende speelstijl, dus we zullen goed moeten verdedigen. PSV is de kampioen van Nederland en één van de beste teams van Europa. Ze hebben graag het initiatief in duels, dus dat verwacht ik morgen ook."

Barcelona heeft uiteraard als doel om het toernooi te winnen. "Dat wil iedereen bij de club", weet Valverde. "De Champions League maakt altijd extra krachten los en dat is ideaal voor het team." Omdat de aftrap dinsdag al om 18.55 uur is, wordt verwacht dat Camp Nou niet helemaal vol zit. "We hopen dat de mensen komen, want dit is de eerste wedstrijd van deze competitie."

Lees ookVan Bommel: "Moeten niet in de rust om shirt van Messi vragen"

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen