Ajax heeft oude bekende Del Cerro als scheidsrechter tegen AEK

17 september 2018, 12:53

Ajax heeft komende woensdag in eigen huis tegen AEK Athene de Spanjaard Carlos del Cerro als scheidsrechter. De 42-jarige arbiter heeft Juan Yuste en Roberto Alonso als zijn assistenten in de Johan Cruijff ArenA. Vorig seizoen had hij ook een duel van de Amsterdammers onder zijn leiding: tegen OGC Nice (1-1) in de voorronde van de Champions League.

Destijds zag hij een rode kaart van Mario Balotelli over het hoofd. De spits maakte even later hoogstpersoonlijk de openingstreffer in dat duel. Nog nooit won onder zijn leiding een Nederlandse club: FC Utrecht verloor vorig seizoen onder Del Cerro na verlenging van Zenit Sint-Petersburg, terwijl Vitesse in 2013 gelijkspeelde in de Europa League tegen Petrolul Ploiesti (1-1). Ook Jong Oranje won een duel waarin Cel Cerro leidsman was niet, van de leeftijdsgenoten van Turkije (0-0).

Afgelopen weekend floot hij het duel van FC Barcelona - de opponent van PSV - tegen Real Sociedad (1-2). Daarin maakte hij bepaald geen beste indruk. Het duel tussen Ajax en AEK begint woensdagavond om 18.55 in Amsterdam. Benfica - Bayern München is het andere duel in Groep E.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen