FC Utrecht wil na Advocaat een grote 'gerenommeerde' coach

17 september 2018, 12:41

FC Utrecht gaat ruim de tijd nemen om een nieuwe trainer aan te stellen voor komend seizoen. In elk geval wil eigenaar Frans van Seumeren een grote naam naar de Domstad halen om de club op te bouwen. Hij vastbesloten om een praatje te maken met Peter Bosz. "Maar ik denk dat hij FC Utrecht een te kleine club vindt."

Dat stelt de eigenaar van FC Utrecht tegenover de NOS, na de aanstelling van Dick Advocaat. Een grote naam slaat de komende maanden sowieso scepter in de Domstad, maar ook daarna wil Van Seumeren een oefenmeester van statuur aan het roer hebben. "Een grote trainer, een gerenommeerde coach", knikt hij. Mitchell van der Gaag? "Van hem zijn we wel gecharmeerd, maar hij heeft het nu ook moeilijk bij NAC Breda."

Een andere optie die wordt genoemd, is Peter Bosz. Hij zit na zijn mislukte avontuur bij Borussia Dortmund zonder club en gaf ooit al te kennen zich niet op voorhand te groot te voelen voor de Eredivisie. "Als we hem als trainer zouden kunnen krijgen, zou ik dat zeker niet nalaten. Ik ga de komende maanden wel een praatje met hem maken", aldus Van Seumeren, die overigens denkt dat Bosz niet meteen geïnteresseerd zal zijn. "Aan de andere kant: wij zijn niet kleiner dan Vitesse. En daar heeft hij ook gewerkt."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen