Van der Gaag: "Er was eigenlijk niet veel aan de hand"

16 september 2018, 21:50

NAC Breda ging zondag voor de vierde keer dit seizoen onderuit. Ditmaal was Fortuna Sittard met 2-3 te sterk voor de Parel van het Zuiden. Trainer Mitchell van der Gaag zag zijn team goed starten, maar vervolgens ineenstorten.

Na vier minuten spelen leidde NAC door een doelpunt van Mitchell te Vrede. In plaats van door te drukken, zakte de thuisploeg terug. "Er was eigenlijk niet veel aan de hand, gaven niet veel kansen weg. Maar het kan niet zo zijn dat je na vijf minuten scoort en dat je dan die voorsprong gaat verdedigen", aldus Van der Gaag tegenover FOX Sports.

"Van tevoren zouden we al niet tevreden zijn met een gelijkspel, maar als je dan nog een doelpunt tegen krijgt uit de kluts, dan is dat heel teleurstellend", vervolgt de oefenmeester. "We moeten dan gewoon weer de dingen doen die we met elkaar afspreken. Vandaar uit kunnen we weer door en kunnen we langzaam naar boven kijken."

NAC staat na vijf speelrondes op de zeventiende plaats in de Eredivisie. Volgende week gaat de club op bezoek bij VVV-Venlo.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen