Ronaldo helpt met eerste goals Juventus aan overwinning

16 september 2018, 17:01   Bijgewerkt: 18 september 2018, 18:51

Cristiano Ronaldo heeft zondagmiddag nadrukkelijk zijn stempel gedrukt op de overwinning van Juventus tegen Sassuolo. De Portugese sterspeler maakte zijn eerste goals in dienst van de Italiaanse topclub en was verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie in de 2-1 zege.

In de eerste drie wedstrijden van het seizoen scoorde Ronaldo niet, maar tegen Sassuolo was het twee keer raak. voor de Portugees. De van Real Madrid overgekomen aanvaller scoorde vlak na rust zijn eerste officiele doelpunt voor de Italiaanse grootmacht. Ronaldo reageerde attent na geschutter bij de bezoekers en tikte van dichtbij de 1-0 binnen.

Niet veel later was het weer raak voor Ronaldo, die een tegenaanval beheerst afrondde en de 2-0 op het scorebord zette. Sassuolo deed via Khouma Babacar nog wat terug, maar de zege van Juventus kwam niet in gevaar. Wel werd Douglas Costa vlak voor tijd nog met rood van het veld gestuurd. De Braziliaan spuugde Federico Di Francesco in het gezicht en moet vrezen voor een fikse schorsing.

De club uit Turijn is na vier wedstrijden nog altijd foutloos in de Serie A en heeft een voorsprong van drie punten op nummer twee Napoli.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen