Berghuis is eerlijk: "We zijn nog niet zover als PSV en Ajax"

16 september 2018, 09:25

Ten opzichte van PSV en Ajax komt Feyenoord dit seizoen tekort, vindt Steven Berghuis. De Rotterdammers verloren in de eerste speelronde bij De Graafschap en wonnen vervolgens drie duels op rij. Berghuis vindt echter dat de kampioen van twee jaar geleden nog niet op het niveau zit van de concurrentie.

De international weet dat PSV en Ajax tot dusver sterk ogen. "Je kunt er niet omheen dat het er bij PSV en Ajax heel goed uitziet op dit moment. Wij maken stappen, maar zijn nog niet zo ver", is hij eerlijk tegenover de NOS. Berghuis ziet dat Feyenoord dit seizoen tekort komt tegenover de twee concurrenten. "Twee jaar terug zei ik dat niet. Omdat ik toen het gevoel had dat wij supersterk waren. Wij hebben niet meer het team van dat jaar. Maar we hebben nu ook kwaliteit en er zit genoeg rek in, dat geloof ik zeker."

Berghuis zelf was vorig seizoen bijzonder productief, maar wacht nu nog op zijn eerste goal van het seizoen. "Ze gaan er op dit moment even niet in, maar dat gaat wel weer komen", zegt Berghuis. "Ik probeer creatief te zijn, zo veel mogelijk naar voren te spelen en kansen te creëren."

De aanvaller ontbrak in de selectie van Oranje voor de afgelopen interlands. "Dat zag ik niet aankomen, omdat ik er lang bij heb gezeten. Maar ik ga er alles aan doen om er de volgende keer weer bij te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen