Tolisso maanden uit de roulatie na vaststellen zware knieblessure

15 september 2018, 22:59

Slecht nieuws voor Bayern München: Corentin Tolisso heeft inderdaad een zware knieblessure opgelopen. De middenvelder viel uit met op het oog een zware blessure en die vrees is werkelijkheid geworden: Der Rekordmeister heeft bevestigd dat de Fransman zijn kruisband heeft gescheurd en zijn meniscus heeft beschadigd. Normaliter komt hij dit seizoen dus niet meer aan spelen toe.

Dat heeft de club laten weten via de officiële kanalen. Vlak voor de rust moest hij geblesseerd van het veld af, wel pas nadat hij de gelijkmaker (1-1) op de borden had gewerkt. Opponent Bayer Leverkusen speelde hard, want ook Rafinha raakte vlak voor het einde geblesseerd. Karim Bellarabi kreeg rood voor die overtreding en zijn tackle leverde veel boosheid op aan de kant van Bayern. "Hij verdient drie maanden schorsing voor domheid", aldus een ziedende Uli Hoeness.

Rafinha ligt enkele weken uit de roulatie bij Bayern, dat eerder Kingsley Coman ook al geruime tijd uit zag vallen. Gewonnen werd er overigens wel van Bayer: 3-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen