Gutiérrez blij met assist: "Hirving maakte de bal geweldig af"

15 september 2018, 22:17

Érick Gutiérrez kende zaterdagavond een absoluut droomdebuut in het eerste team van PSV. Hij stond nog geen vijf minuten in het veld of hij had een assist gegeven op zijn boezemvriend Hirving Lozano én hij had een wonderschoon doelpunt gemaakt. Als kers op de taart eindigde het duel in Den Haag ook nog eens in liefst 0-7. "Dat ik zo voor PSV mag debuteren, is heel bijzonder."

Dat vertelde de hoofdrolspeler na het gewonnen duel tegenover het [a,https://www.ed.nl/psv/guti-laat-zijn-familie-en-psv-genieten-heel-bijzonder-dat-ik-zo-mag-debuteren~a2b28207/,_blank,Eindhovens Dagblad]. De Mexicaan werd gehaald nadat de Champions League werd bereikt door PSV, als goede vriend van Lozano op wie hij in zijn thuisland 'veel assists gaf'. En in Nederland is dat vooralsnog niet anders: binnen no time vond hij zijn vriend, die knap over Indy Groothuizen afwerkte. "Hirving maakte die bal van mij geweldig af. Ik zag hem gaan en de bal kwam precies goed aan. Mooi dat dit in de eerste minuten dat we samen spelen gebeurt", aldus de middenvelder.

Heel veel tijd om na te genieten is er echter niet voor PSV, beseft ook Gutiérrez. Dinsdag wacht namelijk FC Barcelona, een 'hele andere opdracht', wist de Mexicaan. "Tegen een van de beste ploegen van de wereld. We gaan er alles aan doen om daar een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen