Robben blij met zege, maar ziet verbeterpunten voor Bayern

15 september 2018, 20:08

Arjen Robben was blij dat Bayern München zaterdagmiddag afrekende met Bayer Leverkusen. In eigen huis was Der Rekordmeister met 3-1 te sterk voor de bezoekers, al kwam het niet helemaal ongehavend uit de strijd. Corentin Tolisso viel bijvoorbeeld geblesseerd uit en daar baalde de Nederlandse aanvaller flink van. "Het is heel erg vervelend, want we hebben alle spelers nodig."

Robben was zelf wel erg belangrijk voor Bayern, want hij maakte een prachtige treffer: de 2-1 nadat Tolisso de gelijkmaker had gemaakt. "Het was een zware wedstrijd", vond Robben, die niet in paniek raakte na de strafschop van Wendell, die al na vijf minuten werd gegeven. "Je loopt altijd het risico dat zij gevaarlijk worden in de counter. Maar als je zo snel gelijkmaakt, maak je je direct wat minder zorgen."

Al met al kon Robben tevreden zijn met de overwinning: wat zorgde voor negen punten uit drie duels onder de nieuwe trainer Niko Kovac in de Bundesliga. "Maar er is nog veel ruimte voor verbetering, al zijn we op de goede weg. Niko weet wat hij wil", aldus de Nederlander. "Dat is druk zetten, al moeten we het dan wel met z'n allen doen. Anders heeft het niet zo veel zin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen