Lyon zonder Memphis in basis loopt puntverlies op tegen Caen

15 september 2018, 18:49

Olympique Lyon heeft in de Ligue 1 averij opgelopen tegen het kleine Caen. De Franse topclub besloot om onder meer Memphis Depay op de bank te laten beginnen en dat kwam ze op bezoek bij Caen, dat lange tijd met tien man speelde, duur te staan: 2-2.

Lyon haalde uit de eerste vier potjes een half dozijn punten en staat daardoor al op ruime afstand van het wederom ongenaakbaar lijkende Paris Saint-Germain. Op bezoek bij Caen begon Memphis Depay op de bank. Hoogstwaarschijnlijk omdat woensdag het uitduel tegen Manchester City in de Champions League wacht.

Nabil Fékir zorgde vlak voor rust voor de voorsprong voor Lyon, maar in de tweede rust ging het mis. Claudio Beauvue en Prince Oniangué draaiden de voorsprong om in een achterstand. En dat terwijl Caen met tien man speelde door een rode kaart van Alexander Djiku.

Memphis werd in de slotfase ingebracht en dat resulteerde in extremis nog in een gelijkmaker. Ferland Mendy maakte vlak voor tijd de 2-2, waardoor Lyon enigszins positief toewerkt naar City-uit. En dan waarschijnlijk wél met Memphis vanaf de aftrap begint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen