Nederlanders ontsnappen met Brugge: "Fantastisch, fantastisch!"

15 september 2018, 12:35

Ruud Vormer, Arnaut Danjuma Groeneveld en Stefano Denswil ontsnapten met Club Brugge zaterdagavond in extremis aan puntverlies. Dankzij een benutte strafschop in de 98e (!) minuut won Brugge met 2-1 van Lokeren en gaat het met een goed gevoel de eerste Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund in. De Nederlanders zijn blij, maar ook kritisch: "We begonnen heel zwak."

Op de website van de club laten Vormer en Danjuma hun licht op de tumultueuze wedstrijd tegen Lokeren schijnen. Vormer is kritisch op zijn ploeg. "We begonnen heel zwak. Ze scoren heel snel en dan heb je het moeilijk." Bij buitenspeler was de blijdschap na afloop een stuk groter. "Fantastisch, fantastisch! Het maakt voor mij in principe niet uit hoe we winnen. Als we de drie punten maar over de streep trekken."

Dinsdag was de eerste Champions League-pot van dit seizoen. Borussia Dortmund is de tegenstanders en het tweetal landgenoten kijkt uit naar de clash met de Duitsers. Vormer spreekt van een heel andere wedstrijd. "Het is een heel ander leven en we gaan dan wat compacter staan dan tegen Lokeren." Volgens Danjuma is de mentale weerbaarheid in zulke grote wedstrijden belangrijk. "Dus wat dat betreft is het alleen maar goed dat we deze wedstrijd over de streep trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen