'Gio' heeft kopzorgen om Bijlow, Larsson en Jørgensen

15 september 2018, 12:17

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst heeft na de interlandbreak de taak om een drietal spelers op te lappen. Justin Bijlow kreeg het zwaar te verduren tijdens de uitschakeling van Jong Oranje, terwijl ook Sam Larsson en de fysieke staat van Nicolai Jørgensen zorgenkindjes zijn voor Gio.

Larsson werd in de laatste thuiswedstrijd tegen NAC Breda uitgefloten door het Legioen. De buitenspeler werd wel opgenomen in de selectie van Zweden en speelde tegen Oostenrijk. "Goed voor Sam, die toch een moeilijk moment had in onze laatste wedstrijd. Ik hoop dat de andere omgeving bij de nationale ploeg hem even goed heeft gedaan. Ik heb met hem gezeten en hij weet dat als het niet loopt, een trainer moet wisselen", zegt de coach van Feyenoord tegen De Telegraaf.

De jonge doelman Bijlow was afgelopen week bij Jong Oranje medeplichtig aan het mislopen van de EK. De eerste keeper van Feyenoord werkte een bal slecht weg en zag vervolgens dat er vanaf de middellijn gescoord werd. Van Bronckhorst vindt Bijlow mentaal heel weerbaar en denkt dat het talent daarom goed met de teleurstelling kan omgaan. "Hij weet dat hij niet de meest ideale keuze maakte, maar dat verwerkt hij snel. In de afgelopen maanden vond ik hem al heel sterk en nu toont hij zich nóg sterker"

Pluspunt is het feit dat spits Nicolai Jørgensen weer bij de selectie zit. Tegen AZ neemt hij plaats op de bank. Misschien zit er voor de Deen wel een invalbeurt in de slotfase in. Gio denkt van wel. "Het is fijn dat hij ons weer extra opties geeft. Vorig seizoen hebben we gezien dat hij goed samenspeelt met Robin van Persie."

Zondagmiddag staat AZ-uit op het programma voor Feyenoord. De Rotterdammers trappen in Alkmaar af om 12.15 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen