Pusic tevreden na zege: "Lieten alleen na vaker te scoren"

15 september 2018, 09:51   Bijgewerkt: 15 september 2018, 10:57

FC Twente-trainer Marino Pusic was na afloop van het duel met FC Dordrecht tevreden over de prestatie van zijn team. De Enschedeërs wonnen op bezoek bij De Schapenkoppen vrij probleemloos met 2-0. Die eindstand was voor rust al bereikt.

"Je weet dat zij wat opportunistischer gaan spelen als wij met een 2-0 voorsprong de rust ingaan", aldus Pusic in gesprek met FOX Sports. "Dat wil niet zeggen dat we niet in de problemen komen. Ik vind dat we dat prima hebben opgelost. We hebben goed verdedigd en van daaruit kansen gekregen om een grotere uitslag neer te zetten."

Na de theepauze vielen er geen doelpunten meer, maar desondanks was de trainer tevreden over zijn elftal. "Vanuit goed positiespel hebben we toch een aantal kansen gecreëerd. Het enige wat ontbrak, was dat we niet meer scoorden." Voor rust scoorde Twente twee keer uit een standaardsituatie. "Dat doen we al weken en dat is mooi. Ik had wel verwacht dat er een veldgoal had kunnen vallen."

Dankzij de overwinning nestelt Twente zich weer in de top van de Eerste Divisie. De degradant herstelde zich bovendien prima van de zeperd in eigen huis tegen TOP Oss. Peet Bijen maakte het eerste doelpunt, de tweede goal was een opmerkelijk eigen doelpunt van Dordrecht-speler Antonio Stankov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen