Gisteren gemist: Cambuur grote winnaar, DFB en FIFA in onmin

15 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 14 september 2018, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 14 september.

Cambuur lachende derde na puntverlies Go Ahead Eagles en NEC

Go Ahead Eagles heeft zijn eerste nederlaag in de Eerste Divisie geleden. De ploeg uit Deventer verloor op bezoek bij Jong AZ verrassend met 3-2. NEC voorkwam in de absolute slotseconde ternauwernood puntverlies tegen Jong PSV (4-4), maar morste wel twee punten, waardoor Cambuur de grote winnaar van de vijfde speelronde is. De Friezen wonnen in eigen huis van Telstar (2-0). FC Twente won met dezelfde cijfers moeiteloos in Dordrecht.

Rotterdammer Rodrigues helpt Gala aan winst in topper

Dankzij twee goals van Kaapverdisch international Garry Rodrigues heeft Galatasaray de Turkse topper tegen koploper Kasimpasa gewonnen. De Rotterdammer maakte na rust in korte tijd twee doelpunten en had daarmee een groot aandeel in de 4-1 overwinning van Gala, dat door de overwinning op gelijke hoogte komt met Kasimpasa.

DFB en FIFA in onmin na bezoek Infantino aan Erdogan

De Duitse voetbalbond DFB vreest inmenging van de FIFA bij de toewijzing van het EK 2024. Duitsland is samen met Turkije in de race voor de organisatie van het EK in 2024, maar onze oosterburen vrezen dat het een eerder bezoek van FIFA-baas Gianni Infantino aan de Turkse president Recep Tayyip Erdogan van invloed is op de uitslag.

Ramselaar scoort twee keer bij Jong PSV: "Hele goede wedstrijd"

Bart Ramselaar moest zich vrijdagavond prompt melden bij Jong PSV voor de uitwedstrijd tegen NEC. De middenvelder, die uit de gratie lijkt te zijn geraakt, liet zijn voeten spreken in het spectaculaire duel (4-4), want hij scoorde twee keer: "Ik ben een liefhebber en wil altijd voetballen."

Lopetegui vindt wedstrijd van Barça in VS competitievervalsing

De voorbije weken draait het in voetbalminnend Spanje vooral om de plannen van La Liga. De Spaanse bond wil ondanks protesten van spelers en trainers dit seizoen een competitiewedstrijd in de Verenigde Staten afwerken om Spaans voetbal populairder te maken in Noord-Amerika. Real Madrid-trainer Julen Lopetegui denkt er het zijne van: "Ik ben voor een competitie waarin alle omstandigheden gelijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen