PSG dendert door en blijft foutloos in Frankrijk

14 september 2018, 22:35

Vooralsnog lijkt Paris Saint-Germain hard op weg naar een nieuwe landstitel in Frankrijk. Ook de vijfde Ligue 1-wedstrijd werd gewonnen door het miljoenenensemble uit Parijs. De bezoekers van Saint-Etienne hadden in Parc des Princes niets te vertellen: 4-0.

Saint-Etienne is na Caen, Guincamp, Angers en Nîmes de vijfde Franse equipe die door PSG op een nederlaag in de competitie wordt getrakteerd. Voor rust waren de Parijzenaren al veel beter, maar wist alleen Julian Draxler een goal te maken. In de tweede helft ging het scoren PSG beter af.

Edinson Cavani besliste kort na rust vanaf elf meter de wedstrijd. In het slotkwartier zorgden doelpunten van Ángel Di María en Moussa Diaby voor een eclatante 4-0 overwinning voor de ploeg van Thomas Tuchel. Door de nieuwe driepunter behoudt PSG de perfecte score. Dijon en Toulouse volgen op zes punten, maar hebben nog een wedstrijd tegoed.