Wormuth verwacht weinig wisselingen bij Heracles Almelo

14 september 2018, 17:04

Heracles Almelo treedt zondag waarschijnlijk met een ongewijzigd team aan tegen sc Heerenveen. Frank Wormuth verwacht dat hij weinig aan zijn team gaat veranderen, al houdt hij een slag om de arm. Op Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak na kan de Duitse oefenmeester beschikken over een fitte spelersgroep.

Wormuth heeft Brandley Kuwas en Mohammed Osman, die vanwege de interlandperiode even afwezig waren, weer terug. Kuwas heeft donderdag nog niet vol meegetraind."Hij heeft te maken met een jetlag en weinig slaap, terwijl wij gisteren een behoorlijke belasting in de trainingen hadden. Dus zou het gevaarlijk te zijn hem volledig te laten trainen. Mo Osman was eergisteren al terug, en het tijdsverschil met zijn trip was niet zo groot. Hij heeft dus gisteren alles meegedaan en is fit."

Over de opstelling kan Wormuth niet al te veel kwijt. "Er zal niet veel anders zijn ten opzichte van onze laatste wedstrijd tegen AZ, misschien een wisseling op één of twee posities. Ik heb Heerenveen gezien tegen VVV en Feyenoord, het is een ploeg die goed combinatievoetbal speelt."

Veel reden om iets aan zijn team te wijzigen, heeft Wormuth niet. Vlak voor de interlandperiode legde Heracles Almelo AZ met 3-2 over de knie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen