Buijs kent kwaliteiten Ajax: "We moeten zelf een topdag hebben"

14 september 2018, 16:28

Danny Buijs weet dat FC Groningen zaterdag één van de zwaarste wedstrijden van het seizoen speelt. De Groningers gaan in de Johan Cruijff ArenA op bezoek bij Ajax, dat met name in de voorronde van de Champions League een sterke indruk heeft gemaakt. De trainer van Groningen beseft dat zijn ploeg een goede dag nodig heeft om met een goed resultaat huiswaarts te keren.

"We kennen Ajax natuurlijk door en door. Het is de best voetballende club met uitzonderlijke kwaliteiten bij spelers als Ziyech, Tadic, De Jong en De Ligt. Maar zodra wij hier zaterdagmiddag die bus in stappen, moeten we geloof hebben in onszelf. Dat moet de 'mindset' zijn", zegt Buijs via de officiële kanalen van de noorderlingen.

Ajax heeft na vier wedstrijden zeven punten meer dan Groningen, dat het seizoen teleurstellend is begonnen. "We moeten zelf een topdag hebben om een resultaat te halen en misschien wat geluk. Maar we moeten er in de eerste plaats in geloven dat het kan gaan gebeuren. Wij gaan voor onze kansen", aldus de strijdvaardige trainer van de Groningers.

Buijs kan in Amsterdam over een bijna geheel fitte selectie beschikken. "Bij ons is alleen Tim Handwerker een vraagteken. Hij viel op de vrijdagtraining uit en we zullen zaterdag moeten afwachten of hij inzetbaar is. Voor de rest is de selectie compleet en beschikbaar en reist iedereen mee af naar Amsterdam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen