Koster blikt terug op PSV-uit: "We moeten van die fouten leren"

14 september 2018, 15:52

Willem II is bezig aan een wisselvallig seizoen. De Tilburgers maakten drie weken geleden gehakt van Heracles (5-0) om een week later met 6-1 aan de broek te krijgen tegen PSV. Adrie Koster staart zich echter niet blind op de fikse nederlaag in Eindhoven. Hij zag zijn team een goede wedstrijd spelen en wil die lijn ook na de interlandperiode doortrekken, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

De Tilburgers bleken in de vorige speelronde niet opgewassen tegen de regerend landskampioen. "Dat viel echter niet te wijten aan onze speelwijze, die was goed. De nederlaag kwam tot stand door individuele fouten, die door PSV zeer effectief werden afgestraft. We moeten van die fouten leren, maar het spel in Eindhoven liet ook zien dat we qua speelwijze de juiste koers varen", vertelt Koster via de officiële kanalen van de club.

In Excelsior treft Willem II een tegenstander die het niet goed ligt. Het afgelopen seizoen wonnen de Rotterdammers tweemaal met 2-1 van de Tilburgers. "De statistieken zijn zoals ze zijn. Er zijn ploegen die je wel en niet liggen, dat heb je altijd in het voetbal. Wat wel zo is; er komt een moment dat je wél weer wint. Wat mij betreft is dat morgen."

Naast de langdurig geblesseerden Karim Coulibaly en Jordens Peters mist Koster ook James McGarry en Dimitris Kolovos tegen Excelsior. "James heeft wat last van zijn hamstring en Dimitris heeft helaas een terugslag gehad", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen