Lukkien had graag weer tegen Advocaat gespeeld en mist Jansen

14 september 2018, 14:26

Dick Lukkien vindt het jammer dat Dick Advocaat nog niet voor de groep staat bij FC Utrecht komend weekend. De ervaren oefenmeester stond vorig jaar in de play-offs nog met Sparta Rotterdam tegenover FC Emmen, wat goed afliep voor de ploeg van Lukkien, die komend weekend in de Domstad geen beroep kan doen op aanvoerder Anco Jansen.

Voor hem in de plaats staat vermoedelijk nieuweling Reuven Niemeijer, zo schrijft het Dagblad van het Noorden. Verder verwacht Lukkien niet opeens een heel andere tegenstander, nu Jean-Paul de Jong is vertrokken als eindverantwoordelijke. "Ik denk niet dat ze op tactisch gebied ineens een ommezwaai gaan maken, maar ik verwacht wel een getergd FC Utrecht. Ze hebben te weinig punten gepakt met hun kwaliteiten", aldus de oefenmeester.

Dat Advocaat nog niet voor de groep staat, vindt Lukkien dus jammer. Maar niet omdat hij vorig seizoen van hem won in de play-offs. "Puur omdat ik heel veel respect heb voor Advocaat. Het is prachtig om hem als tegenstander te hebben", aldus de FC Emmen-trainer. 

Net als vlak voor de interlandbreak is aanvoerder Jansen nog altijd afwezig bij de Drentenaren. Ook reserves Stef Gronsveld, Tim Siekman en Kasper Oldenburger zijn niet van de partij, terwijl Wouter Marinus nog een twijfelgeval is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen