NAC-stadion binnen vijftig minuten uitverkocht voor Leeuwinnen

14 september 2018, 12:54

De Oranje Vrouwen krijgen volop steun tijdens de cruciale WK-kwalificatieduels tegen Denemarken. Het play-offduel in het Rat Verlegh Stadion is namelijk binnen vijftig minuten volledig uitverkocht en dus kunnen de dames op 5 oktober rekenen op de steun van liefst negentienduizend supporters.

Op het moment dat de kaartverkoop los ging, werd op de verkoopwebsite vaak een foutmelding getoond, vanwege de vele aanvragen. Niet veel later was het duel om een WK-ticket dus al helemaal uitverkocht. Het is de eerste van een dubbele ontmoeting, om te bepalen welke van de twee teams naar de finale gaat van de play-offs.

Daarin wacht voor de winnaar óf Zwitserland óf België, zij spelen in de andere halve finale. Voor de vier overgebleven landen is nog slechts één ticket te vergeven. Oranje moet de play-offs in, omdat het tijdens de laatste groepswedstrijd verloor op bezoek in Noorwegen. Het kan overigens nog zijn dat Nederland nog enkele al gereserveerde tickets terugkrijgt: die komen mogelijkerwijs nog in de verkoop.

Lees ook: Dít is de route voor de Oranje Vrouwen naar het WK in Frankrijk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen