AZ legt talentvolle doelman Bakker (17) voor drie jaar vast

14 september 2018, 12:22

AZ heeft jeugdspeler Mees Bakker vastgelegd. De zeventienjarige doelman heeft vrijdag zijn handtekening onder een contract gezet dat hem tot de zomer van 2021 in Alkmaar houdt. Bakker behoort volgens de club uit Alkmaar tot één van de beste keepers in zijn leeftijdscategorie.

"Het betekent voor mij heel veel om bij deze club te tekenen. Ik ga al van jongs af aan naar het stadion en dan is het heel mooi om hier nu onder contract te staan", zegt Bakker op de clubsite. "Ik hoop binnen nu en drie jaar in het doel van AZ 1 te staan. En uiteindelijk wil ik ook het Nederlands Elftal halen en daarmee op het WK spelen. Dat is mijn droom."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is blij met het contractnieuws. "Mees ontwikkelt zich goed en dat willen we belonen. We zien veel potentie in hem en daar is dit meerjarige contract het bewijs van."

Bakker maakte onlangs zijn debuut in het betaalde voetbal. Tegen Almere City stond de jonge keeper onder de lat. Zijn debuut verliep anders dan hij had gehoopt, want hij mocht in de eerste helft drie keer de bal uit het net vissen. Jong AZ verloor de wedstrijd uiteindelijk met 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen