Shaw inzetbaar voor United, Lallana ontbreekt wel bij Liverpool

14 september 2018, 12:04

Luke Shaw is ondanks zijn botsing bij de nationale ploeg van Engeland fit genoeg bevonden om in actie te komen bij Manchester United dit weekend. De rechtsachter is opgenomen in de selectie van José Mourinho voor het duel met Watford. Dat geldt niet voor Adam Lallana, die het duel met Tottenham Hotspur van zaterdagmiddag moet missen.

De dertigjarige speler van Liverpool moest zich afmelden bij de nationale ploeg van Engeland vanwege liesklachten. Die zijn dusdanig ernstig dat hij ook de topper in de Premier League moet missen. "Adam is op de goede weg en zijn blessure is niet ernstig. Ik hoop dat hij na komend weekend weer snel terug is", aldus trainer Jürgen Klopp.

Simon Mignolet meldde zich bij België ook af, maar de reservekeeper is wel fit genoeg om op de bank plaats te nemen. Ook Shaw is dus weer fit genoeg, al liet Mourinho tijdens de persconferentie in het midden of hij ook daadwerkelijk speelt bij United. "Hij heeft namelijk de hele week niet getraind."

Ook middenvelder Dele Alli viel uit met een spierblessure bij Engeland: of hij inzetbaar is voor het treffen met Liverpool, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen