Telgenkamp baalt op Emmen-bank: "Wil eerste keeper zijn"

13 september 2018, 22:26

Dennis Telgenkamp is uitermate positief over de kwaliteiten van collega Kjell Scherpen, maar vindt dat hij de eerste keeper van FC Emmen moet zijn. De afgelopen drie seizoenen stond de ervaren sluitpost onder de lat in Drenthe, maar dit seizoen moet hij genoegen nemen met een reserverol.

De 31-jarige keeper liep in de voorbereiding een knieblessure op en miste daardoor de voorbereiding. Dat de pas achttienjarige Scherpen daardoor de voorkeur kreeg tegen ADO Den Haag, begreep Telgenkamp. Dat hij vervolgens niet in het elftal terugkeerde, snapt hij niet. "Ik wil weer eerste keeper zijn", zegt de goalie tegen RTV Drenthe. "In de emotie gooi je er van alles uit. Nu heb ik alles laten bezinken. Of ik de situatie, zoals die nu is, heb geaccepteerd? Nee, dat heb ik niet, want als ik dat zeg dan geef ik de trainer eigenlijk gelijk." 

Telgenkamp vindt dat hij de vaste eerste keeper van Emmen moet zijn. "Niet dat ik Kjell een slechte keeper vind hoor. Ik vind hem echt goed, dat weet hij ook van me. Maar ik denk dat dit elftal nog sturing nodig is. En die sturing kan ik met mijn ervaring beter bieden dan Kjell. Misschien had ik wel wat meer krediet verwacht. Kijk, ik werd vorig jaar door velen geroemd om mijn spel. Ik was aanvoerder en we promoveerden naar de Eredivisie. Dan ga je niet met het idee op vakantie dat je bij terugkomst ineens tweede keeper bent, maar misschien was dat naïef van me." 

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen