Harde kern FC Twente reist sowieso af naar Dordrecht

13 september 2018, 19:34

Het gros van de Eredivisie-wedstrijden gaat komend weekend sowieso door, maar in de Eerste Divisie heerst er nog veel onduidelijkheid. Tot dusver is alleen SC Cambuur tegen Telstar een zekerheid, over de andere duels is nog geen definitieve uitspraak gedaan. Dat maakt de harde kern van FC Twente niets uit: de fans reizen sowieso af naar Dordrecht.

Twente speelt vrijdag uit tegen FC Dordrecht en het doorgaan van die wedstrijd is nog onzeker. Dat maakt de harde kern van Twente, die luistert naar de naam Vak-P, niet uit. 'Zoals jullie misschien hebben meegekregen wil de politie weer eens scoren over de rug van supporters, waardoor het doorgaan van Dordrecht uit nog niet zeker is. Wederom zijn de supporters de dupe', schrijft de supportersvereniging op de eigen Facebook-pagina.

'Omdat wij niet zomaar het werk neerleggen en al netjes een paar snipperuren hebben opgenomen, gaan we hoe dan ook de reis naar Dordrecht maken', luidt het duidelijke statement. 'De bus is al geregeld en het bier staat koud, niets staat ons in de weg om alsnog die kant op te gaan. Dat wordt vast en zeker een gezellige middag en avond in de kroegen van de binnenstad van Dordt. We wensen de politie verder veel succes met hun staking, van ons mogen ze wegblijven!'

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen