NEC in goede flow: "Concurrentie is er en de weerstand is hoog"

13 september 2018, 17:00

Bij NEC is de sfeer op het trainingsveld al de hele week uitstekend. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de 2-3 winst van afgelopen zaterdag bij Roda JC. Trainer Jack de Gier hoopt dat zijn team hetzelfde op kan brengen tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong PSV van vrijdag.

De coach stelt vast dat de sfeer in het NEC-kamp goed is. "De concurrentie is daar en de weerstand is hoog, dat zie je terug op de training", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Maar we hebben daar met de directie en de scouting goed gekeken naar wat voor jongens we hier willen hebben. Namelijk spelers die verder willen met deze club. Daar let misschien niet iedereen op, maar als je ziet hoe een doelpunt, een overwinning gevierd wordt met z'n allen in de kleedkamer of op de bank, dat doet mij wel goed."

NEC won dus zaterdag in Kerkrade en staat op tien punten na vier duels. Een prima start voor de Nijmegenaren. "Ja, Roda was een mooi meetmoment voor ons. Die wedstrijd hebben we winnend afgesloten met bij vlagen wel goed voetbal. We hebben veerkracht getoond en tot de laatste minuut gestreden voor elke meter", zegt De Gier. "Liever wil ik wat rustiger op de bank zitten, maar dit seizoen zit alles wat dichter bij elkaar. Ook Jong PSV heeft veel kwaliteit en dat mogen we niet onderschatten. Winnen is het belangrijkste en als dat met mooie cijfers kan, is dat meegenomen. Dan word ik ook iets minder grijs, denk ik", sluit hij af met een knipoog.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen