Roda JC-aanvaller Djim teruggezet naar tweede elftal

13 september 2018, 15:48

Robert Molenaar heeft Célestin Djim uit de selectie gezet. De trainer van Roda JC is ontevreden over de 23-jarige aanvaller, die tijdelijk met het tweede elftal moet meetrainen. De oefenmeester is niet blij over hoe Djim zich manifesteert in de hoofdmacht.

Roda JC heeft in anderhalf jaar tijd nog nauwelijks gebruik kunnen maken van de aanvaller, die lang geblesseerd is geweest. Djim is sinds een paar maanden weer fit, maar maakt geen goede indruk op Molenaar. "Het gaat om het totaalpakket. Dit is niet bedoeld om een compliment te geven. Hij moet even terug naar de basis", zegt de trainer tegen De Limburger.

Het afgelopen weekend tegen NEC (2-3 verlies) kregen aanvallers Tim Väyrynen en Mart Remans als invallers de kans om zich te laten zien. Djim bleef op de bank. "Ik vond niet dat hij de juiste signalen gaf om in te vallen. Maar ook het lerend vermogen is een punt van aandacht. En de taal die daaraan ten grondslag ligt", zegt Molenaar. Djim spreekt geen Nederlands en redt zich ook niet goed in het Engels, wat de communicatie niet bevordert.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen