NEC-aanwinst Trésor hoopt Limbombe-route te bewandelen

13 september 2018, 14:37   Bijgewerkt: 13 september 2018, 14:46

Mike Trésor Ndayishimiye ziet Anthony Limbombe als zijn voorbeeld. De negentienjarige aanvaller hoopt - net als zijn voorbeeld - via NEC door te breken in het internationale voetbal. Afgelopen dinsdag zette de behendige buitenspeler zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen.

Trésor, transfervrij overgekomen van RSC Anderlecht, zag Limbombe via NEC bij Club Brugge terechtkomen. Daar groeide hij uit tot een belangrijke speler. "Speler van het jaar in België, een mooi transfer naar Nantes en debuut bij het Belgisch elftal. Hij is net als ik een aanvallende speler. Ik speel het liefste aanvallende middenvelder, maar ik kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten", aldus de NEC-aanwinst tegen Omroep Gelderland.

De Belgische jeugdinternational vond pas laat een nieuwe club. "Het was een beetje een moeilijke situatie. Ze waren het allemaal aan het afwachten waar ik ging tekenen, maar uiteindelijk werd het NEC. Ik heb twee maanden niet in de groep getraind, maar merk dat ik al mee kan op de trainingen. Al is wedstrijdfit nog iets anders, maar daar moet ik nog meer voor gaan trainen."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen