NAC Breda
0 – 4
Feyenoord

Goed nieuws uit Heerenveen: Heracles kan langskomen

Goed nieuws uit Heerenveen: Heracles kan langskomen

13 september 2018 – Nieuws over het al dan niet doorgaan van wedstrijden in de Eredivisie en Eerste Divisie druppelt binnen. Na SC Cambuur – Telstar gaat ook de tweede wedstrijd die in Friesland gespeeld wordt door: sc Heerenveen – Heracles Almelo. De Friezen bevestigen via de officiële kanalen het doorgaan van de wedstrijd.Ondanks de mogelijke afwezigheid van de politie, zal het treffen tussen Heerenveen en Heracles worden gespeeld. Van zes van de achttien wedstrijden die op vrijdag, zaterdag en zondag in de planning staan is nu duidelijk dat ze doorgaan. Naast de eerder genoemde wedstrijden zijn dat FC Dordrecht – FC Twente, De Graafschap – VVV-Venlo, Willem II – Excelsior en NAC Breda – Fortuna Sittard.

Politiebonden hebben collega's opgeroepen om het komend weekend uitsluitend werk met spoed op te pakken. Het regelen van de veiligheid rond voetbalwedstrijden valt hier niet onder.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst? Stel jouw ideale selectie van twintig spelers samen en strijd mee om een flinke prijzenpot!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 24 april 2019

  2. dinsdag 23 april 2019