De Vrij negeert kranten en staart zich niet blind op Juventus

13 september 2018, 12:54

Inter werd voorafgaand aan het nieuwe Serie A-seizoen gezien als misschien wel de belangrijkste concurrent voor Juventus, maar het gat tussen de clubs is na drie wedstrijden al vijf punten in het voordeel van De Oude Dame. Stefan de Vrij is teleurgesteld door de seizoensstart van Inter en probeert zich niet bezig te houden met wat Juventus doet.

De club van de 26-jarige Nederlander heeft zich als doel gesteld om in de top vier te eindigen. Italiaanse media menen echter dat Inter voor de titel moet meestrijden. "Ik lees Italiaanse kranten nauwelijks en ik kijk niet naar televisieprogramma. Het verleden heeft me geleerd om me alleen te focussen op wat op het veld gebeurt", vertelt De Vrij tegenover Corriere Dello Sport.

"Het is beter om het wedstrijd voor wedstrijd te benaderen. Anders wordt de grootste uitdager van Juventus zijn een obsessie en praten we alleen daar nog maar over", aldus de verdediger, die niet blij is met de zevende plek van Inter. "Ik ben absoluut niet tevreden met de resultaten. Het is jammer dat we in de eerste drie wedstrijden al vijf punten hebben gespeeld. We zitten echter op de goede weg; in de laatste wedstrijd zag ik een goed Inter. Zo moeten we doorgaan."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen