Liverpool moet volgens Shaqiri voorbeeld nemen aan Bayern

13 september 2018, 10:39   Bijgewerkt: 13 september 2018, 16:26

Liverpool is één van de topteams van de Engelse competitie, maar de club vult al jaren de prijzenkast niet aan. Daar moet verandering in komen, meent Xherdan Shaqiri. De Zwitser heeft een verleden bij Bayern München en denkt dat Liverpool een voorbeeld moet nemen aan de Duitse grootmacht.

"Liverpool moet altijd het doel hebben om prijzen te winnen", begint de van Stoke City overgekomen Zwitser tegenover Engelse media. "De Premier League is een competitie met grote clubs, dus we hebben veel concurrentie. We hebben een topjaar nodig om mee te strijden om de landstitel."

"Bayern München heeft de winnaarsmentaliteit waardoor zij prijzen winnen", zegt Shaqiri. "Liverpool is ook een van de grootste clubs ter wereld. Het afgelopen jaar was een goed jaar, maar toen werd jammer genoeg geen enkele prijs gewonnen. Om succesvol te zijn, moet je voor de titels spelen. Dat moet ons doel zijn."

Liverpool is na vier speelrondes in de Premier League foutloos, staat op doelsaldo boven Chelsea en Watford en twee punten voor op Manchester City. Spannende tijden breken aan voor de club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, want op het programma staan achtereenvolgens wedstrijden tegen Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, Southampton, Chelsea, Napoli en Manchester City.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen