Gisteren gemist: Advocaat naar Utrecht, Maher terug bij AZ

13 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 12 september 2018, 23:40

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 12 september.

Officieel: Advocaat nieuwe coach Utrecht, Petrovic assistent

Het is officieel: Dick Advocaat is de nieuwe hoofdcoach van FC Utrecht. De zeventigjarige hoofdtrainer heeft woensdag een mondeling akkoord bereikt over een dienstverband bij de club uit de Domstad. Maandag zal Advocaat voor het eerst op het trainingsveld staan bij Utrecht. Ook Zeljko Petrovic is dan van de partij: hij wordt de nieuwe assistent-coach.

Maher tekent bij AZ en keert terug op het oude nest

Witte rook uit Alkmaar, waar AZ en Adam Maher elkaar hebben gevonden in een overeenkomst. De middenvelder was clubloos sinds zijn vertrek bij FC Twente en gaat weer voetballen bij zijn voormalig werkgever. Maher heeft woensdag een contract getekend tot en met het einde van dit seizoen.

KNVB: vier wedstrijden gaan komend weekend zeker door

Het is nog spannend welke wedstrijden in het aanstaande weekend doorgang kunnen vinden in het Nederlandse betaalde voetbal. Volgens de KNVB is dat nog even afwachten, al zijn vier duels zeker van doorgang. Dat meldt de bond woensdag.

Vrouwen Ajax kloppen Sparta Praag mede dankzij misser

De vrouwen van Ajax zijn hard op weg naar de laatste zestien in de Champions League. Woensdagavond won de Amsterdamse formatie in eigen huis met 2-0 van Sparta Praag, waardoor het prima papieren heeft om de eerste ronde te overleven.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen