KNVB: vier wedstrijden gaan komend weekend zeker door

12 september 2018, 18:10

Het is nog spannend welke wedstrijden in het aanstaande weekend doorgang kunnen vinden in het Nederlandse betaalde voetbal. Volgens de KNVB is dat nog even afwachten, al zijn vier duels zeker van doorgang. Dat meldt de bond woensdag.

Het gaat om FC Dordrecht – FC Twente, De Graafschap – VVV-Venlo, Willem II – Excelsior en NAC Breda – Fortuna Sittard. Welke wedstrijden er verder doorgaan of niet, is nog niet duidelijk. Dat heeft te maken met de politiestaking. 'Als dit doorgaat, is er een mogelijkheid dat komende speelronde (14, 15 en 16 september) vanuit veiligheidsoverwegingen niet alle geplande wedstrijden in het betaald voetbal (Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie) door kunnen gaan', schrijft de bond.

De KNVB probeert daar de komende dagen veel over te communiceren. 'Hierover onderhouden we nauw contact met de clubs en gemeentes. Zij werken momenteel keihard aan alternatieven om dit weekend zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen laten spelen, mocht de staking doorgaan en mochten de betreffende burgemeesters het doorgaan van de duels verantwoord vinden.'

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen