Verrassende en pijnlijke nederlaag voor Martens-loos Barcelona

12 september 2018, 15:14

Zonder Lieke Martens hebben de vrouwen van FC Barcelona een flinke tik gekregen in de Champions League. Tegen het Kazachse BIIk Kazygurt verloren de Catalanen onverwachts het heenduel met forse cijfers: 3-1. Toni Duggan voorkwam na ruim een uur spelen met een treffer een bijna niet meer goed te maken achterstand.

Niet alleen Martens was niet mee bij de bezoekers, ook de vaste krachten én internationals Vicky Losada en Marta Torrejón kregen rust van trainer Fran Sánchez. Het komt de oefenmeester op een hoop kritiek te staan, omdat Barcelona verrassend genoeg onderuit ging. De Champions League is bij de vrouwen meteen al een knock-outfase, dus moeten de Catalanen over twee weken (op 26 september tijdens de return) flink aan de bak. Dan zal Martens ongetwijfeld géén rust krijgen.

Een eigen doelpunt van Barça-aanvaller Alexia Putellas op slag van rust, een treffer van invalster Fazila Ikwaput en Gulnara Gabelia na precies een uur voetballen zorgden voor de ruimte voorsprong van de thuisploeg. Overigens viel bij BIIk Kazygurt vlak voor de pauze Yuliya Myasnikova met een op het oog een zware blessure uit: voor haar werd namelijk de ambulance op het veld gereden.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen