Juventus verlengt het contract van middenvelder Khedira tot 2021

12 september 2018, 11:50

Juventus heeft het contract van Sami Khedira verlengd tot en met 2021. De verbintenis van de Duitser liep tijdens de komende zomer af, maar ondanks zijn inmiddels 31-jaar, heeft de Oude Dame nog veel vertrouwen in de middenvelder. "Ik ben trots dat ik onderdeel blijf uitmaken van deze mooie Juventus-familie."

Dat maakte Juventus bekend via de officiële kanalen. Het nieuwe contract loopt tot 2021, waarbij de club nog wel een optie heeft voor nóg een extra seizoen. In het verleden kwam Khedira uit voor VfB Stuttgart en Real Madrid. In 2015 stapte hij transfervrij over naar Turijn, waar hij onder andere drie landstitels en Coppa Italia's won.

Khedira heeft 73 interlands achter zijn naam staan namens Duitsland, maar was na het zeer teleurstellende WK in Rusland een van de slachtoffers van dat toernooi. Joachim Löw nam hem namelijk niet op in de selectie voor de duels met Spanje en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338219/debutant-schulz-helpt-duitsland-met-late-goal-langs-peru/,_blank,Peru]. Bij Juventus is hij dit seizoen nog wel gewoon een vaste waarde.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen