Kompany grapt: "Als Lukaku stopt, ga ik hem thuis ophalen"

12 september 2018, 09:22   Bijgewerkt: 12 september 2018, 09:40

Romelu Lukaku kondigde recentelijk aan dat hij na het EK van 2020 weleens kan stoppen als international van België, maar daar hoeft niemand zich voorlopig zorgen over te maken bij onze zuiderburen. Volgens aanvoerder Vincent Kompany was dat vooral een grap. "Maak je geen zorgen: als Romelu stopt, dan ga ik hem thuis ophalen in Manchester en dan breng ik hem naar Brussel", glimlachte de verdediger.

Tegenover Sporza ging de voetballer van Manchester City in op de uitspraken van Lukaku. "Voor mij was dat een grap, we hebben er allemaal eens goed mee gelachen", vertelde hij. "Romelu woont toch niet zo ver van mij. We hebben veel verplichte persmomenten en zeggen zo veel. We kunnen ons een keer vergissen."

Verder was Kompany tevreden over de simpele overwinning die België boekte op IJsland dinsdagavond (0-3). "Het eerste kwartier hebben we een paar keer de counters niet afgestopt. Maar daarna hebben we ons aangepast in het duel en hebben we de controle gegrepen", aldus de verdediger. "We waren verrast in het begin, gelukkig werd het niet afgestraft."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen