Bendtner biedt excuses aan voor vermeende mishandeling

Bendtner biedt excuses aan voor vermeende mishandeling

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 september 2018 – Nicklas Bendtner heeft voor het eerst gereageerd op de vermeende mishandeling van een taxichauffeur in Kopenhagen. Bij het incident, dat zondagavond plaatsvond, zou de taxichauffeur zijn kaak hebben gebroken. Bendtner heeft dinsdag op een persconferentie spijt betuigd.

De dertigjarige spits van Rosenborg BK vertelt dat hij betrokken was bij 'een vervelende situatie'. "Ik had me in mijn ergste nachtmerries niet kunnen indenken dat dit zou gebeuren. Het spijt me natuurlijk extreem hoe dat is afgelopen", aldus de Deen, die niet uit de doeken doet wat die avond precies is gebeurd.

Zijn vriendin, Philine Roepstorff, brengt via Instagram wat meer details naar buiten. Zij vertelt dat Bendtner zichzelf enkel heeft verdedigd. De twee zouden ruzie hebben gekregen over de taxikosten.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst? Stel jouw ideale selectie van twintig spelers samen en strijd mee om een flinke prijzenpot!

Reacties

gerelateerd