Loftus-Cheek hoopt op meer speeltijd: "Ik moet geduld hebben"

11 september 2018, 16:45

Het is Ruben Loftus-Cheek vooralsnog niet gelukt om bij Chelsea een basisplaats te veroveren. De 22-jarige middenvelder is inmiddels een vaste klant in de selectie van de Engelse nationale ploeg, maar in clubverband loopt het nog niet op rolletjes. Loftus-Cheek hoopt dat daar snel verandering in komt.

De achtvoudig Engels international klopt al enkele jaren op de deur bij de topclub uit Londen. "Ik had onderhand graag meer speeltijd gekregen, maar het is zoals het is. Ik moet geduld hebben", aldus de Engelsman in gesprek met Sky Sports. Loftus-Cheek probeert het positief in te zien. "Als ik in de nationale ploeg speel, dan gaat het ondanks het gebrek aan speeltijd goed."

Het afgelopen seizoen verhuurde Chelsea de beresterke middenvelder aan Crystal Palace. "Ik kreeg het idee dat ik die stap eerder had moeten maken. Iedere week in de Premier League spelen, daar heb ik veel van geleerd." Dit seizoen speelde Loftus-Cheek verdeeld over twee invalbeurten nog maar 33 minuten in de Premier League.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen