NEC legt transfervrije Anderlecht-speler voor drie jaar vast

11 september 2018, 09:12

Ook na het verstrijken van de transferdeadline heeft NEC zaken gedaan op de transfermarkt. De club kondigt dinsdagochtend aan dat Mike Trésor Ndayishimiye het team van Jack de Gier komt versterken. De aanvaller tekent voor drie seizoenen.

De behendige buitenspeler (19) stapt transfervrij over van Anderlecht. "Mike Trésor is een snelle en technisch vaardige voorhoedespeler, welke op alle posities voorin uit de voeten kan, maar in eerste instantie voor de rechterflank in beeld komt", zegt directeur Remco Oversier. "Hij heeft zowel in de opleiding van Anderlecht als bij de nationale jeugdelftallen van België laten zien over een neusje voor de goal te beschikken. De komende jaren krijgt Mike Trésor, net als onze eigen jonge jongens en eerder aangetrokken talenten, de tijd en ruimte om zijn talent bij ons verder te ontwikkelen, waarbij we hopen en verwachten dat hij zich zal ontwikkelen tot een belangrijke speler voor NEC."

Trésor is blij dat hij na het verstrijken van de deadline nog een nieuwe club heeft gevonden. NEC heeft om hem een goede indruk gemaakt in de gesprekken. "De club heeft een duidelijke visie en in de gesprekken die ik met de leiding heb gevoerd ben ik enthousiast geraakt over het pad dat ze voor mij voor ogen hebben. Bij de club hebben zich al diverse aanvallers goed ontwikkeld en een mooie stap gemaakt. Ik ben er enorm op gebrand om hier eenzelfde ontwikkeling door te maken. Ik kijk uit naar mijn eerste speelminuten in het rood, groen en zwart", aldus de aanwinst op de clubwebsite. 

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen