Gisteren gemist: Reiziger baalt van KNVB, blessure Arias

11 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 september 2018, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 10 september.

Arias loopt op zeer ongelukkig moment ribblesure op

Santiago Arias zit in de lappenmand. De rechtsback liep bij de Colombiaanse ploeg een ribblessure op en is daardoor teruggekeerd bij zijn werkgever Atlético Madrid. De oud-speler van PSV mist daardoor de ontmoeting met Argentinië.

Rusland dendert door en bindt ook Tsjechië aan zegekar

Rusland steekt na het WK in eigen land nog altijd in prima vorm. Vrijdag won het land al van Turkije in de Nations League en ook vanavond (maandag) heeft het team van Stanislav Cherchesov een zege geboekt. Tsjechië werd met 5-1 verslagen.

Reiziger wilde uitstel: "Gaat om veertien spelers"

Jong Ajax komt maandagavond in de Eerste Divisie in actie tegen Jong AZ, maar als het aan de Amsterdammers had gelegen dan was dit niet gebeurd. Volgens trainer Michael Reiziger heeft Jong Ajax zwaar te lijden onder de interlandperiode.

Van de Beek en Kluivert waren niet in beeld bij Van de Looi

Het was voor Erwin van de Looi geen optie om Donny van de Beek en Justin Kluivert alsnog aan de selectie van Jong Oranje toe te voegen. Beide spelers verbleven de afgelopen week bij Oranje, maar Van de Beek maakte geen minuut terwijl Kluivert slechts vijf minuten mocht opdraven. Daardoor had Van de Looi het duo bij Jong Oranje kunnen halen, maar dat wil de coach niet.

Uitgedund Jong Ajax dankzij Danilo te sterk voor Jong AZ

De laatste wedstrijd van de vierde speelronde van de Eerste Divisie is gewonnen door Jong Ajax. Op bezoek bij Jong AZ werd er maandagavond in een vrijwel leeg AFAS Stadion met 0-1 gewonnen. Goudhaantje Danilo Pereira werd de matchwinner.

Ronaldo-loos Portugal verslaat pover Italië in Nations League

Ook zonder vedette Cristiano Ronaldo is Portugal maandagavond te sterk gebleken voor Italië. In een vrij goed gevuld Estádio da Luz bleek een doelpunt van André Silva na rust voldoende om de drie punten in Portugal te houden: 1-0. De formatie van Fernando Santos gaat daardoor aan de leiding in Groep 3 van Divisie A van de Nations League.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen