Van de Beek en Kluivert waren niet in beeld bij Van de Looi

10 september 2018, 20:58

Het was voor Erwin van de Looi geen optie om Donny van de Beek en Justin Kluivert alsnog aan de selectie van Jong Oranje toe te voegen. Beide spelers verbleven de afgelopen week bij Oranje, maar Van de Beek maakte geen minuut terwijl Kluivert slechts vijf minuten mocht opdraven. Daardoor had Van de Looi het duo bij Jong Oranje kunnen halen, maar dat wil de coach niet.

Dinsdag speelt Jong Oranje de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Jong Schotland. Het was voor hem geen optie om Van de Beek en Kluivert naar de beloftenploeg te halen. "Nee, daar hebben we het niet over gehad. We hebben voor die tijd contact gehad en afgesproken wie waar terecht komt. Dan ga je met die ploeg ook een bepaalde tien dagen in. Dat team moet het dan ook gaan doen", zegt Van de Looi tegen FOX Sports.

Blessures zouden dat standpunt nog kunnen veranderen. "Maar om een paar uur voor een wedstrijd of een dag voor een wedstrijd nog een paar jongens in te laten vliegen, terwijl je eigenlijk tien dagen bezig bent met elkaar om Engeland en Schotland te verslaan? Dat is denk ik niet de ideale voorbereiding."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen