Luis Enrique vindt dat Messi titel moest winnen: "De beste"

10 september 2018, 19:20

De Spaanse nationale ploeg speelt dinsdag tegen Kroatië en dus ging het vandaag (maandag) op de persconferentie van Luis Enrique over Luka Modric. De middenvelder haalde met zijn land de WK-finale, werd verkozen tot beste speler van het toernooi en is een van de drie kandidaten voor de titel Speler van het Jaar. Enrique vindt echter dat Lionel Messi had moeten winnen.

"Als ik het over de beste spelers van Kroatië heb, dan heb ik het over Modric en Rakitic", sprak Enrique. "Maar als ik over de beste speler van de wereld praat, dan heb ik het over Messi. Hij is de beste voetballer op de aarde." Enrique werkte als trainer van FC Barcelona samen met de Argentijn, die niet bij de drie genomineerden zit. Dat zijn Cristiano Ronaldo, Modric en Mohamed Salah.

Dinsdag oefent Spanje dus tegen Kroatië, de finalist van het afgelopen WK. Een mooie test voor Spanje, vindt Enrique. "Ze hebben spelers van goed niveau en deden het geweldig op het WK. Ze verdedigen samen en vallen samen aan, de ploeg gaat voor elkaar door het vuur."

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen