Geblesseerde Oxlade-Chamberlain probeert positief te blijven

9 september 2018, 17:53

Alex Oxlade-Chamberlain krijgt het zwaar te verduren. De Engelse middenvelder zit al sinds april in de lappenmand bij Liverpool en de kans is groot dat hij dit gehele seizoen zal moeten missen. Desondanks probeert hij positief te blijven.

De Engelsman, die Arsenal vorig jaar verruilde voor Liverpool, raakte in april zwaar geblesseerd. Tijdens de halve finale van de Champions League tegen AS Roma werd hij per brancard van het veld gedragen op Anfield Road. De middenvelder ontbrak door zijn knieblessure op het WK en mist mogelijk dit hele seizoen. "Het is een serieuze blessure", zegt hij tegen Sky Sports. "Het kan iedereen overkomen en het is zeker niet makkelijk om mee om te gaan."

"Ik probeer positief te blijven, omdat dat in mijn karakter zit", zegt de 25-jarige Engelsman. "Die houding helpt me om hier doorheen te komen. Het herstel vordert, maar het is niet gemakkelijk." Trainer Jürgen Klopp liet onlangs al weten dat het 'een bonus' zou zijn als Oxlade-Chamberlain dit seizoen nog minuten kan maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen