Seedorf opvallend positief na teleurstellend gelijkspel Kameroen

9 september 2018, 11:29

Clarence Seedorf kijkt met een positief gevoel terug naar zijn start als bondscoach van Kameroen. Het Afrikaanse land stelde zaterdag teleur tegen De Comoren (1-1), maar Seedorf spreekt niet van een valse start. "Ik ben niet teleurgesteld, want ik weet dat het team alles heeft gegeven", aldus de bondscoach.

Kameroen, met André Onana in de basis, kwam een 1-0 achterstand te boven, maar slaagde er niet in om de volle buit te pakken. "We speelden onder lastige omstandigheden. Zij zijn gewend om op dit terrein te spelen. Maar de teamgeest en vechtlust waren anwezig. Ik denk dat geen team het hier makkelijk heeft", aldus Seedorf tegen Camfoot.

Seedorf, die wordt geassisteerd door Patrick Kluivert, haalt positieve punten uit de  kwalificatiewedstrijd. "We creëerden kansen, waren geduldig en speelden de bal goed rond", aldus de bondscoach. "We hebben uitgevoerd wat we twee dagen met de volledige groep hebben geoefend. We kijken uit naar de toekomst. Ik leer de spelers eindelijk kennen. De eerste stap in deze cyclus is zeer positief."

Kameroen doet mee aan de Afrika Cup-kwalificatie, maar is als gastland al geplaatst voor de eindronde. Naast De Comoren zitten ook Marokko en Malawi in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen