Spoorboekje: Oranje op rapport en Portugal tegen Italië

10 september 2018, 07:00   Bijgewerkt: 9 september 2018, 23:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 10 september. 

Specials

Oranje op rapport

Het Nederlands elftal verloor zondag met 2-1 van Frankrijk, maar had ook een punt kunnen pakken. FCUpdate.nl gaat de spelers van Oranje bij langs en geeft ze allemaal een cijfer. Wie speelde goed en wie viel tegen?

Wedstrijden

Jong AZ - Jong Ajax (20.00 uur)

De vierde speelronde van de Eerste Divisie wordt vanavond afgesloten met een wedstrijd in Alkmaar. Twee beloftenteams nemen het tegen elkaar op: Jong AZ en Jong Ajax. De talentvolle Amsterdammers kroonden zich het afgelopen seizoen tot kampioen van het tweede Nederlandse profniveau, maar zijn de nieuwe jaargang enigszins teleurstellend begonnen. Jong Ajax won één van de drie duels, volgt in Alkmaar de tweede zege van het seizoen?

Portugal - Italië (20.45 uur)

Wat je ook van de Nations League vindt: het levert in elk geval veel topwedstrijden op. Portugal en Italië, uiteraard vertegenwoordigd in Divisie A, treffen elkaar in Lissabon. De Italianen slaagden er in hun eerste Nations league-wedstrijd tegen Portugal niet in om de volle buit te pakken. Om niet meteen achter de feiten aan te lopen, mag het team van bondscoach Roberto Mancini eigenlijk niet verliezen in Portugal.

Zweden - Turkije (20.45 uur)

Zweden, Turkije en Rusland. Dat zijn de drie landen die in Groep 2 van Divisie B zijn ingedeeld en hopen te promoveren naar het hoogste niveau. De eerste slag is geslagen door door de Russen, die vrijdag de Turken met 1-2 versloegen. Zweden hoopt vanavond de volgende tik uit te delen aan Turkije. Dan zullen de Zweden wel beter moeten spelen dan een paar dagen geleden, toen Oostenrijk in een oefenwedstrijd met 2-0 te sterk was.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong AZ – Jong Ajax, FOX Sports 1, live verslag van Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

20.35 uur: UEFA Nations League Switch, Ziggo Sport Select, schakelprogramma

20.45 uur: Portugal – Italië, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Nations League-duel

20.45 uur: Zweden – Turkije, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Nations League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen