Van Polen ineens wisselspeler: "Zat er een keer aan te komen"

8 september 2018, 13:48

PEC Zwolle won dit seizoen tot dusver één wedstrijd en dat was vorige week uit tegen FC Groningen. Aanvoerder Bram van Polen bekeek dat duel vanaf de reservebank, want John van 't Schip heeft het vertrouwen in hem voorlopig opgezegd. Van Polen blijft rustig onder de situatie.

De 32-jarige verdediger maakt zich niet al te druk. "Dat zat er een keer aan te komen. De nieuwe generatie breekt door. Ik ga ervan uit dat ik tegen Vitesse ook niet op het veld sta. Ik heb altijd het vertrouwen genoten van de trainer, nu kiest hij hier voor. Dan vind ik dat hij deze jongens een tijdje het vertrouwen moet geven. Althans, dat zou ik wel doen als ik de trainer was", aldus Van Polen in De Stentor.

De verdediger speelt sinds 2007 bij PEC. "Ik heb tien jaar lang geen wissel gestaan, haha. Of ik een goede bankzitter ben? Dat weet ik niet. Ik ben iemand die weleens los kan gaan, maar dat doe ik ook als ik in de basis sta. PEC Zwolle is mijn club, dus om onrust te gaan lopen zaaien... Daar is helemaal niemand bij gebaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen