Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Velthuizen voelde zich 'een pakje drinken': "Clubs drinken je leeg"

Velthuizen voelde zich 'een pakje drinken': "Clubs drinken je leeg"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 september 2018 – Doelman Piet Velthuizen is blij weer in Nederland te keepen. De 31-jarige is na avonturen in onder meer Israël en Cyprus nu keeper bij AZ. Hij blikt terug op zijn tijd in het buitenland en laat weten dat het in Nederland vaak beter geregeld is: "Dan denk je van: zit ik hier nou voor niks of zo?"

Velthuizen vertrok in 2010 naar het buitenland en keerde afgelopen zomer terug in Nederland als doelman van AZ. Tegenover het Algemeen Dagblad kijkt het terug op zijn clubs in het buitenland. Hij stond bij Hércules Alicante, Hapoel Haifa en Omonia Nicosia onder de lat en merkte vooral in Spanje en Cyprus dat de zaakjes niet altijd op orde waren: "Dan geven ze je een cheque, dan ga je naar de bank en blijkt er niets op de cheque te staan. Dan denk je van: zit ik hier nou voor niks of zo?"

In het buitenland voelde Velthuizen zich, zoals hij het zelf omscheef, een 'pakje drinken': "De clubs drinken je leeg, gooien je weg en beginnen weer aan een nieuw pakje. En dan heb ik nog niet eens bij de grote clubs gespeeld."

Nu is Velthuizen weer terug in Nederland als keeper van AZ. Hij werd vorige maand gecontracteerd als nieuwe doelman in Alkmaar.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd