Captain Tagliafico wint, Pereiro scoort en Brazilië verslaat VS

8 september 2018, 09:39

In Zuid-Amerika werden zaterdagochtend (Nederlandse tijd) de nodige oefenwedstrijden gespeeld. Argentinië versloeg met Ajax-back Nicolás Tagliafico als aanvoerder Guatamala, terwijl Uruguay het 'PSV-potje' met Mexico met verve won en Brazilië de Verenigde Staten versloeg.

Argentinië – Guatemala: 3-0

Vanwege de absentie van sterspeler Lionel Messi droeg Ajacied Nicolás Tagliafico voor het eerst de aanvoerdersband van Argentinië. De linksback speelde negentig minuten mee en zag dat de Argentijnen geen moeite kende met Guatemala. De 3-0 eindstand stond voor rust al op het bord. De goals kwamen op naam van Gonzalo Martinez, Giovani Lo Celso en Giovanni Simeone. Inderdaad, de zoon van Atlético Madrid-coach Diego Simeone.

Mexico – Uruguay: 1-4

Het PSV-gehalte was hoog in Mexico. Bij de thuisploeg stonden Hirving Lozano en Érick Gutiérrez binnen de lijnen, terwijl Gastón Pereiro bij de Uruguayanen minuten mocht maken. De middenvelder van PSV maakte voor Uruguay zijn eerste interland goal. Na zestig minuten tekende hij na fraai voorbereidend werk van Luis Suárez voor de vierde Uruguyaanse treffer op bezoek bij de Mexicanen. 

 

Verenigde Staten – Brazilië: 0-2

In Amerika had Brazilië nauwelijks problemen met de Verenigde Staten. De Goddelijke Kanaries traden aan met een sterk elftal, want tien basisspelers waren er op het WK in Rusland ook al bij. De teller stokte bij twee treffers. Ze kwamen op naam van Roberto Firmino en Neymar.

Overige uitslagen:

Venezuela - Colombia: 1-2

Ecuador - Jamaica: 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen