De Jong over Fransen: "Ging ik als liefhebber niet voor zitten"

8 september 2018, 09:05

Voor Frenkie de Jong lonkt zondag een basisplaats in Oranje. De Ajacied maakte als invaller indruk tegen Peru en een plekje vanaf de aftrap tegen wereldkampoen Frankrijk lijkt zeer waarschijnlijk. De middenvelder acht Nederland niet kansloos: "Als wij daar durven te voetballen, zie ik zeker kansen."

In gesprek met De Telegraaf omschrijft De Jong zijn invalbeurt tegen Peru als 'prima'. Hij is blij met de spelers die hij om zich heen heeft in Oranje en vindt dat Nederland niet onder hoeft te doen voor de wereldkampioen. "Frankrijk heeft een supergoede ploeg, maar wij gaan er zonder angst heen. Wij hebben ook een goed team. Als wij daar durven te voetballen, zie ik zeker kansen."

Nadat De Jong met Ajax al aan verschillende topploegen in de Champions League werd geloot, lijkt de 21-jarige middenvelder nu ook tegen grote voetballanden minuten te mogen maken. "Het lijkt me echt heel mooi om tegen zulke topspelers te spelen en me daarmee te mogen meten."

Net als Ruud Vormer is De Jong dus hoopvol voor zondag. Dat komt mede voor het feit dat de middenvelder niet warm werd van de Fransen in Rusland: "Van het spel van Frankrijk op het WK heb ik niet echt genoten. Daar ging ik als liefhebber niet echt voor zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen