In Wit-Rusland weet men niets van het vertrek van Maradona

7 september 2018, 23:56

Diego Maradona heeft geen beste beurt gemaakt bij Dinamo Brest: de Argentijn tekende donderdag een contract bij de Mexicaanse club Dorados de Sinoloa als hoofdtrainer, maar in Wit-Rusland is hij nog altijd 'gewoon' de technisch directeur én ook voorzitter. Daar weten ze helemaal niets van een vertrek van de legendarische oud-voetballer en gaan ze er vanuit dat hij beide functies in elk geval gaat combineren.

Bij Dinamo Brest tekende hij eerder dit kalenderjaar nog een contract voor liefst drie jaar. Op de website laat de club dan ook weten dat het contract door niemand is opgezegd of verscheurd. Sterker nog: de club probeert al een tijd in contact te komen met hun voorzitter en tevens technische man, maar die hebben ze nog niet te pakken gekregen. Volgens de Wit-Russen kan hij beide functies 'gewoon' combineren en blijft Maradona ook aan in Wit-Rusland.

Toch lijkt het er dus vooral op dat Maradona met de noorderzon vertrokken is. Gezien zijn daden in het verleden, hoeven ze bij Dinamo Brest voorlopig er niet op te rekenen dat Maradona nog terugkeert als technisch directeur of voorzitter van die club, het contract en de gemaakte afspraken ten spijt. Want de kans dat hij beide functies daadwerkelijk gaat combineren, lijkt wel heel klein.

?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen